Kort nieuws!
Cor Thielen is geslaagd
Cor Thielen is geslaagd voor de module Terrarium (C12) hij kan nu dus ook keuren en bondsdiploma's uitreiken in die categorie. Cor, gefeliciteerd!

Alle keurmeesters ...Uitslag LHK 2013
logo De uitslagen van de landelijke keuring van 2015 zijn te vinden onder het kopje uitslagen, op op de link meer hieronder. Alle deelmeners nogmaals bedankt voor het meedoen en alle kampioenen: Gelfeliciteerd!

Meer ...Nick Grosfeld geslaagd!
Met Nick Grosfeld is er weer een keurmeester bij die alle categorieën mag keuren, hij heeft zijn laatste examen (Terraria) met goed gevolg afgelegd. Vanuit de keurmeesters gefeliciteerd Nick! Voor de complete lijst met alle keurmeesters en de categorieën die ze mogen keuren kijk op: keurmeesters.Nieuwe keurwijzers.
Er zijn in 2014 een aantal wijzigingen geweest in de keurwijzers. U kunt de nieuwe versies op deze site downloaden. U kan ook uitvinden wat er gewijzigd is, dat kunt u hier downloaden. Voor alle keurwijzers kunt hu op de volgende link klikken: keurwijzers.Keurmeesters gezocht
logo De NBAT zoekt nog steeds mensen die keurmeester willen worden, wilt u regelmatig mooie aquaria, terraria, etc.. zien en de mensen helpen deze mooier, natuurlijker of gezonder te krijgen? Wat is er nu mooier dan elk jaar vele aquaria, terraria of vijvers te zien er te mogen keuren. Meld u dan nu aan als aspirant keumeester, kijk voor meer op: keurmeester worden.Nieuw deelname formulieren
logo Er zijn nieuwe deelname formulieren die voor alle keuringen te gebruiken zijn. Graag de oude formulieren niet meer gebruiken en alleen de nieuwste formulieren aanbieden tijdens de keuringen. U kunt deze nieuwe formulieren downloaden op: de download pagina. Dit zijn de formulieren van april 2013.